Börjar du gå i tankarna om att tjäna pengar till er förening? Då låter det som att ett samarbete med hyravbroderna.se är precis vad du är ute efter!

Varför ska man samarbeta med oss?

Att samarbeta med oss är ett utmärkt sätt för din förening att öka sina intäkter och stärka sin ekonomi. Här är några skäl till varför samarbete med oss är en klokt beslut för att hjälpa din förening att tjäna extra pengar.

  1. Enkelt och lönsamt samarbete: Vårt samarbete är utformat för att vara enkelt och smidigt. Vi förstår att din förening har begränsade resurser och tid, så vi har förenklat processen så mycket som möjligt. Detta innebär att ni kan börja tjäna extra pengar utan att behöva investera mycket tid eller ansträngning.
  2. Attraktiva förtjänstmöjligheter: Genom vårt samarbete erbjuder vi attraktiva förtjänstmöjligheter för din förening. Ni kan tjäna pengar genom att erbjuda uthyrning av våra släpvagnar, eller genom att marknadsföra vårt utbud till era medlemmar eller nätverk. Vi är öppna för att diskutera olika affärsmodeller som bäst passar era behov och mål.
  3. Ökar föreningens ekonomiska stabilitet: Att öka era intäkter genom samarbete med oss kan ha en positiv inverkan på er förenings ekonomiska stabilitet. Ni kan använda de extra pengarna för att finansiera projekt, aktiviteter eller evenemang som tidigare var ekonomiskt orealistiska. Detta kan hjälpa er förening att växa och blomstra på lång sikt.
Tjäna pengar till er förening

Ett samarbete med oss innebär att ni som förening ordnar en uppställningsplats åt en eller flera av våra släpvagnar. Vi på hyravbroderna.se löser sedan resten med bokningssystem, digital låshantering och service/underhåll där vi i slutänden delar på intäkterna. Genom vårt unika erbjudande så marknadsförs även er förening via designade skyltar och banderoller med er logotyp.

Hör gärna av er till david@hyravbroderna.se för en första kontakt

Sammanfattning – Tjäna pengar till er förening

Sammanfattningsvis är dem följande dem viktiga punker vi vill att ni tar med er om ni går i tankarna om ett samarbete med oss:

  • Ni löser en uppställningsplats för släpvagn / släpvagnar
  • Vi löser resten
  • Delade intäkter
  • Designade skyltar och banderoller som marknadsför er förening för samhället

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan samarbeta för att hjälpa er förening att tjäna extra pengar och nå hållbar ekonomi.

david@hyravbroderna.se